enrique_hastası Deneme Mod.
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 31 Nerden : Enrique'nin Kalbinden:D İş/Hobiler : müzik dinlemek,kitap okumak,enrique^mi düşünmek ruh hali : Rep puanı : 6 Kayıt tarihi : 29/05/09
| Konu: Enrique İglesias & Christina Aguilera-(Perfoming @ Superbowl) Salı Haz. 23, 2009 11:25 am | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 31 Nerden : Enrique'nin Kalbinden:D İş/Hobiler : müzik dinlemek,kitap okumak,enrique^mi düşünmek ruh hali : Rep puanı : 6 Kayıt tarihi : 29/05/09
| Konu: Geri: Enrique İglesias & Christina Aguilera-(Perfoming @ Superbowl) Salı Haz. 23, 2009 4:54 pm | |
| süperler yhaa özelliklerde kike çok tatlı yhaa yerim ben bunu bitanemm | |
|
çatlak Emekçi Üye
Mesaj Sayısı : 186 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci ruh hali : Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Enrique İglesias & Christina Aguilera-(Perfoming @ Superbowl) Salı Haz. 23, 2009 5:18 pm | |
| Baya eski video sanırım Enrique çok tatlı ama Christina'yı sevmedim zatn svmiyordum | |
|
| Konu: Geri: Enrique İglesias & Christina Aguilera-(Perfoming @ Superbowl) Salı Haz. 23, 2009 5:33 pm | |
| ewet eski jnm ama yoktu ekledim eskide olsa eklemek zorundayız bütün videolarının bulunması gerek enrique^mizin ayrıca christina'nında sesi güsel ikisinin seside birleşince süper bi düet omuş bence | |
|
çatlak Emekçi Üye
Mesaj Sayısı : 186 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci ruh hali : Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Enrique İglesias & Christina Aguilera-(Perfoming @ Superbowl) Salı Haz. 23, 2009 7:08 pm | |
| Tamam bende birşey dedim zaten sadece eski bir video dedim neden ekledin demedim Neyse sağol =) | |
|
nessa V.I.P ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 33 Nerden : istanbul İş/Hobiler : öğrenci\müzik(enrique) ruh hali : Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/06/09
| Konu: Geri: Enrique İglesias & Christina Aguilera-(Perfoming @ Superbowl) Ptsi Tem. 13, 2009 4:24 pm | |
| | |
|